U bent hier: Home » Nieuws

Atheneum Willebroek Nieuws

 

SUGAR CHALLENGE!

GO! Atheneum Willebroek wenst alle leerlingen en leerkrachten vandaag succes met de start van de Sugar Challenge! 30 dagen zonder suiker is een hele uitdaging, maar het zal jullie zeker lukken!

  • Vernieuwd lessenpakket in de eerste graad! Eerste leerjaar van de eerste graad A-stroom: = 28 uren basisvorming (deze zijn voor iedereen dezelfde, ongeacht de keuzevakken): Aardrijkskunde 2 u Engels 2 u Frans ...Lees meer »

  • Uitwisseling (07/05 tot 11/05) Deze week leren 13 eerstejaars onze noorderburen wat beter kennen op uitwisseling met CSG Winsum.  

  • Studieaanbod Bekijk ons studieaanbod en onze inschrijvingsmomenten! Maak kennis met onze school a.d.h.v. dit filmpje.

  • Vacature: ondersteuner BaO en SO NOA 5 / Impuls GO! scholengroep Rivierenland - Rupelstreek, Klein-Brabant, Vaartland in Bornem zoekt een ondersteuner BaO en SO NOA 5 / Impuls U vindt hier de vacature. 

  • Munesco 2018 (04/06 tot 08/06) Onze delegatie (minus een zieke Angela) die volgende week Atheneum Willebroek weer op de kaart zal zetten. Onze school zal als enige (!) Belgische school op de Munesco 2018 in het Nederlandse Almere aanwezig zijn. Munesco = het simuleren van een v...Lees meer »

  • Bezoek aan het fort van Breendonk Onze ere-directeur is als gids weer op dreef om de leerlingen van 5BSO te vertellen over het trieste lot dat vele mensen hebben mogen ondervinden ... in het fort van Breendonk onder het nazi-regime.