U bent hier: Home » Nieuws

Atheneum Willebroek Nieuws

 

SUGAR CHALLENGE!

GO! Atheneum Willebroek wenst alle leerlingen en leerkrachten vandaag succes met de start van de Sugar Challenge! 30 dagen zonder suiker is een hele uitdaging, maar het zal jullie zeker lukken!

  • Personeelsbeweging 1 januari 2019 Lijst met vacant verklaarde betrekkingen In toepassing van artikel 28 van het DRP publiceren wij onze lijst met vacant verklaarde betrekkingen (wervingsambten), samen met een oproep tot de kandidaten. De vacantverklaring gebeurt op basis van d...Lees meer »

  • PERSBERICHT: GO! atheneum Willebroek organiseerde reünie voor oud-leerkrachten Op donderdag 25 oktober organiseerde GO! atheneum Willebroek een reünie voor de oud-leerkrachten van de school.  De school zorgde voor een dessertenbuffet. De oud-leerkrachten vonden het een fantastisch initiatief en genoten van ...Lees meer »

  • PERSBERICHT: Luk De Koninck komt naar GO! atheneum Willebroek Acteur en regisseur Luk De Koninck komt op maandag 22/10 om 10u10 naar GO! atheneum Willebroek. De leerlingen van 6 ASO lazen het boek ‘Het diner’ van Herman Koch voor het vak Nederlands. Op 19 oktober gingen de leerlingen naar...Lees meer »

  • PERSBERICHT: Scholen GO! scholengroep Rivierenland coderen tijdens eigen code event Leerlingen leren coderen tijdens Code Wave Scholen GO! scholengroep Rivierenland coderen tijdens eigen code event GO! scholengroep Rivierenland organiseert tussen 6 en 21 oktober 2018 een eigen code event ‘Code Wave’. Code Wa...Lees meer »

  • Studieaanbod Bekijk ons studieaanbod en onze inschrijvingsmomenten! Maak kennis met onze school a.d.h.v. dit filmpje.