U bent hier: Home » Nieuws

Atheneum Willebroek Nieuws

 

SUGAR CHALLENGE!

GO! Atheneum Willebroek wenst alle leerlingen en leerkrachten vandaag succes met de start van de Sugar Challenge! 30 dagen zonder suiker is een hele uitdaging, maar het zal jullie zeker lukken!

  • PERSBERICHT: Leerlingen GO! atheneum Willebroek en GO! atheneum Boom tonen resultaat filmproject! Enkele leerlingen uit GO! atheneum Willebroek en enkele leerlingen uit GO! atheneum Boom engageerden zich om 7 woensdagnamiddagen aan een filmproject van de organisatie Villa Basta mee te werken.  De gemeentes Willebroek en Boom sponsorde...Lees meer »

  • PERSBERICHT: Leerlingen GO! atheneum Willebroek werken op event Brussels expo In opdracht van het evenementenbedrijf TMAB (https://tmabevents.be/index.php) werken de leerlingen van 7 Kantooradministratie en Gegevensbeheer van GO! atheneum Willebroek op dinsdag 19 maart mee aan BeGeo in Brussels expo, hét nationaal co...Lees meer »

  • VOKA: GO! scholengroep Rivierenland zet voluit in op digitalisering VOKA schreef een artikel over GO! scholengroep Rivierenland. U kan het hier lezen!

  • Vacature NOA5 ergotherapeut(e) regio Rivierenland Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamnivea...Lees meer »

  • Vacature NOA5 ASV Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamnivea...Lees meer »

  • PERSBERICHT: Leerlingen GO! atheneum Willebroek brengen toespraak in Gemeentelijke Feestzaal Naar jaarlijkse gewoonte hielden de leerlingen van 6ASO van GO! atheneum Willebroek op woensdag 20 februari een toespraak in de Gemeentelijke Feestzaal.  Op school kregen ze vooraf enkele lessen over het schrijven en houden van een toespr...Lees meer »

  • PERSBERICHT: Leerlingen GO! atheneum Willebroek verzorgen onthaal in Hilton Antwerpen (08/01) De leerlingen van het 6de en 7de jaar Kantoor van GO! atheneum Willebroek in Willebroek verzorgden op dinsdag 8 januari 2019 het onthaal in het Hilton hotel in Antwerpen. De leerlingen ontvingen de genodigden voor de nieuwjaarsreceptie van de fi...Lees meer »

  • Algemeen directeur GO! scholengroep Rivierenland, Luc Van Gasse, gaat met pensioen Luc Van Gasse, de algemeen directeur van GO! Scholengroep Rivierenland, gaat na 17 jaar dienst als leidinggevende van de scholengroep op pensioen. Vanaf 1 januari komt de leiding van de scholengroep in handen van Conny Romswinkel. GO! schol...Lees meer »

  • Studieaanbod Bekijk ons studieaanbod en onze inschrijvingsmomenten! Maak kennis met onze school a.d.h.v. dit filmpje.