U bent hier: Home » Info

Algemene informatie over onze school

Onze school

Ons schoolteam werkt volgens de basisprincipes van het pedagogisch project van het GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap, waarbij gestreefd wordt naar een persoonlijke ontplooiing van onze leerlingen enerzijds en een ontwikkeling naar samenleven in harmonie en diversiteit anderzijds. In concreto streven wij naar het begeleiden van jonge mensen tot kritische, verdraagzame volwassenen die bereid zijn tot levenslang en levensbreed leren.
Essentieel is het besef van verantwoordelijkheid van ieder individu binnen een dynamische maatschappij.

lees meer >

Praktische info

Wenst u meer informatie over onze schooluren, de regeling betreffende afwezigheden en ziekte, broodjes op school of de belangrijke data voor dit schooljaar, klik dan hieronder.

lees meer >

Ouders

Wenst u meer informatie over het gebruik van de schriftelijke agenda / de agenda op Smartschool, over de oudercontacten of studietoelagen, klik dan hieronder.

lees meer >

Uitstappen

Wij bieden de leerlingen vele vormende en ontspannende activiteiten. Theater, cabaret, de traditionele skivakantie, de befaamde Engelandreis, uitwisselingsprojecten ter bevordering van de talenkennis, daguitstappen om bepaalde leerstof verder uit te diepen, ...

lees meer >